Televisie en radio

Heb je hulp nodig met het aansluiten van je TV ontvanger, of ben je misschien op zoek naar een handleiding om de interactieve TV app te installeren? Dan ben je aangekomen op de juiste plek. Op deze pagina vind je alles dat te maken heeft met televisie en radio van Caiwaywaaronder het zenderoverzicht en de frequenties en netwerkwaarden. Daarnaast helpen we je op deze pagina ook met het oplossen van allerlei problemen. Reageert de ontvanger bijvoorbeeld niet, of heb je last van blokken en strepen in beeld? Met behulp van onze handige probleemoplosser en handleidingen kun je het probleem eenvoudig zelf verhelpen.

Veelgestelde vragen

  • Ik zie blokken en strepen in beeld. Wat moet ik doen?
    Blokken en strepen in beeld kunnen meerdere oorzaken hebben. Daarom hebben we een stappenplan samengesteld waarmee u zo snel mogelijk tot een oplossing kunt komen. U vindt het stappenplan op de pagina Foutmelding
  • Waar vind ik de frequentie en netwerkwaarden van Caiway?
    Controleer op onze pagina Frequenties en netwerkwaarden bij uw woonplaats welke frequentie en netwerkwaarden van toepassing zijn.
  • Waar vind ik het zenderoverzicht van Caiway?
    Ga naar onze pagina Zenderoverzicht om het zenderoverzicht te bekijken.

Regel het gemakkelijk online

We hangen niet op tot het probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat je niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Via chat of social media.

Online beschikbaar van maandag t/m zondag van 09.00 - 21.00 uur. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.