Werken bij Caiway

Werken bij Caiway

Ben je op zoek naar een job bij een organisatie die gevestigde spelers uitdaagt door ├ęcht te innoveren? Dan is Caiway een bedrijf om in de gaten te houden. Bijvoorbeeld omdat we een glasvezel aanbieder zijn die alle Nederlanders van razendsnel internet, interactieve televisie en perfecte telefonie wil voorzien. Maar ook omdat we snel groeien. Een knappe prestatie in een sector met felle concurrentie en sterk prijs/kwaliteitsbewuste klanten!

Die mooie groeicijfers komen ons niet aanwaaien, maar zijn de optelsom van passie voor onze klanten, (kei)hard werken, de drive om te innoveren en een gezonde ambitie. Hoe gezond? De komende jaren willen we 500.000 nieuwe huishoudens op glasvezel aansluiten!

DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter het merk Caiway. Bij ons kun je als werknemer echt het verschil maken, samen met enthousiaste teamleden. Je kunt rekenen op een stimulerende omgeving en een informele, collegiale sfeer waarin volop wordt samengewerkt. Door onze dynamische groei hebben we continu nieuwe mensen nodig, op verschillende niveaus van de organisatie. Wil jij ook vooroplopen in de glasvezelrevolutie? En ben je resultaat-gedreven, samenwerkingsgericht, innovatief en een tikje eigenwijs? Check onze vacatures!

Elke dag een nieuwe uitdaging. Afwisseling en tot het uiterste mogen gaan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Ik hang niet op voordat het probleem is opgelost. Dat geeft mij veel voldoening.

Petra, medewerker Klantenservice

Solliciteren

CAIW heeft een transparante sollicitatieprocedure die ervoor zorgt dat we elkaar goed leren kennen.

Nadat je hebt gesolliciteerd, ontvang je een ontvangstbevestiging per mail of per brief. Het streven is om je binnen 10 werkdagen te informeren of je sollicitatie een vervolg zal krijgen. Een eerste gesprek zul je doorgaans hebben met een HR-adviseur en de manager van de afdeling waar de vacature is. In dit oriënterende gesprek wordt vooral gekeken of jouw capaciteiten en persoonlijkheid matchen met CAIW, de collega’s waarmee je gaat samenwerken en de functie. Wanneer dit gesprek een vervolg krijgt, kun je gevraagd worden om een case voor te bereiden of deel te nemen aan een (online) assessment. Is de sollicitatieprocedure voor jou en voor ons positief verlopen? Dan bieden we je een arbeidsovereenkomst aan en heten we je graag welkom bij CAIW.

We proberen in maximaal 3 gesprekken een goed beeld van jou te vormen. Maar het is voor ons minstens zo belangrijk dat jij de kans krijgt om een goed beeld te vormen van CAIW en de functie waarnaar je solliciteert.

kantoor caiway

Stage/afstuderen

Jong talent heeft de toekomst. In ieder geval bij CAIW. Daarom bieden we voor diverse studierichtingen stagemogelijkheden en afstudeerprojecten aan. Er werken regelmatig studenten mee aan één of meerdere van onze projecten. Heb je er interesse in om de basis van je carrière te leggen bij CAIW? Dan willen we graag kennis met je maken. Neem contact op met onze afdeling HR via 0174-615 400 of mail je wensen en/of opdracht naar hr@office.caiw.nl.